marți, 15 aprilie 2008

Nebun la F1!

Va salut cu respect! Ei, am stat si am ponderat indelung, m-am gandit si razgandit, am intrebat cateva fetze imparatesti ce parere au si, in final, am decis sa postez pozuta aceasta. Imi e tare draga, ca si sahul! Scuza sub care postez e ca si fotografia e arta, rogu-va, si poza e photoshopata, deci, tehnic vorbind, e o "lucrare" de-ale mele.

5 comentarii:

Manuela Tobosaru spunea...

Weeeeeee,ai postat poza de care ti-am zis eu!Tare mandra sunt ca mi-ai urmat sfatul.
Nu o sa vorbesc despre sah,caci nu e un domeniu cu care sa am vreo tangenta,din pacate,as spune.
Photoshop,photoshop,dar trebuie sa stii sa il folosesti si pe asta.De exemplu,din mana mea nu ar iesi nici o varza ofilita.Dar "pozuta" despre care vorbim e foarte bine prelucrata.Vorbind ca o amatoare,evident.

Alexandra spunea...

Mda, cred ca o fi fost telepatia de vina ca si eu tot pe aia i-am zis sa o puna :)) Chestia care imi place cel mai mult la poza de fata e mana jucatorului de sah asezata la sugestiv la tampla, care reda abilitatile ce se cer jocului de sah si concentrarea. Si imi place si cadrul, de jos in sus...in mom in care scriu acest comment nu vad poza, dar daca ma gandesc la ea imi vine in minete capul jucatorui printre piesele de sah, meditand asupra esentei jocului.

Anonim spunea...

Imi place focalizarea! :)

Ale B spunea...

Sah!! Ma bucur ca ai postat o poza din aceasta, si pe deasupra e si prelucrata de tine. Bravo! Interesant este si titlul pe care i l-ai dat… De ce nebunul de la F1 (care se pare ca este acolo in foto, nuh?) si nu alta piesa din jurul sau? Hmmm… Oricum, poza este frumos realizata!

cristiana bercea mafioso spunea...

Titlul e asa din ratiune de cum suna mai frumos. "Rege la E1" nu suna prea bine, iar alte piese nu prea se vad. Plus ca atunci cand muti regele, nu anunti, ca doar nu dai sah cu regele, mama!