marți, 25 martie 2008



Arta cititului in palma

Stiai ca stravechea arta a cititului in palma iti poate dezvalui secretele personalitatii? Si asta nu e tot! Doar urmarind liniile palmei poti afla o groaza de lucruri despre tine. Trebuie doar sa privesti cu atentie toate cele trei linii principale ale mainii tale drepte.

Linia vietii iti dezvaluie indicii interesante legate de personalitatea si sanatatea ta. Incepe chiar deasupra incheieturii degetului mare si se continua in jos, spre incheietura mainii. In primul rand, nu-ti face probleme, o linie a vietii scurta nu inseamna ca vei avea o viata scurta.
Daca linia vietii este ferma si neintrerupta esti o persoana plina de entuziasm.
Daca linia este usor curbata si apropiata de incheietura degetului atitudinea ta este idealista si se poate spune despre tine ca esti o persoana foarte sensibila.

Linia inimii iti vorbeste despre cum esti in dragoste si in relatiile de durata si
strabate palma, incepand chiar de sub degetul tau aratator.
Daca linia este dreapta atitudinea ta in dragoste este una calma si prevazatoare.
Daca aceasta este curba atitudinea ta in dragoste este pasionala.
Daca linia dragostei este subtire atitudinea ta in dragoste este sigura, plina de incredere in propriile forte.

Linia capului incepe chiar deasupra liniei vietii si se curbeaza usor in jos.
Daca este dreapta inseamna ca esti o persoana cu picioarele pe pamant.
Daca linia este lunga esti plina de imaginatie si iti vin o groaza de idei nastrusnice in orice situatie.
Daca linia capului este curbata inseamna ca esti o persoana care iubeste distractia si care se poate simiti in largul sau oriunde.



7 comentarii:

cristiana bercea mafioso spunea...

Bine, bine, dar TU crezi ca se aplica? Ca eu nu.

wabitt spunea...

eu una cred ca da, ca se aplica; in primul rand, nu este prima data cand citesc despre liniile din palma, iar subiectul mi se pare unul chiar interesant si care merita sa fie luat in considerare; ceva ce nu stiam este ca longevitatea unei persoane nu depinde de lungimea liniei vietii :d

Costin Badici spunea...

Am citit si eu despre chiromantie(ghicitul in palma)cand eram prin generala. Ma pasiona foarte mult acest domeniu , impreuna cu magia alba si vrajitoria sau artele ghicitului, cum ar fi astrologia, cafedomancia etc. Daca ar fi sa fim obiectivi, aceasta arta ceva ireal , ilogic, dar cum natura psihicului uman este si subiectiva, este normal sa consideram unele lucruri relativ adevarate...de multe ori chiar se potrivesc!
In alta ordine de idei, vroiam sa spun ca arta ghicitului in palma curpinde mult mai multe elemente decat cele surprinse de Alma. Nu numai liniile reprezinta anumite lucruri, ci si forma mainii, lungimea degetelor, falangele, muntii(umflaturile de sub fiecare deget) si aspectul Campiei lui Marte(usoara adancitura a centrului palmei). De asemenea diversele insemnari, cruciulite, etc au si ele o anumita semnificatie.

Anonim spunea...

Orice tine de lucruri precum "cititul", "ghicitul" sau "datul cu presupusul" iese din categoria numita ARTA, in opinia mea. Poate la un moment dat in trecut, chiromantia chiar putea fi catalofgata drept arta, dar in ziua de azi, cand exista aparatele alea in care iti bagi mana si iti da o hartiuta pe care iti scrie destinul sau cand pirandele sunt dornice sa-ti spuna ce ti-a rezervat soarta pt 100 de euro sunt ferm convinsa ca totul s-a indepartat ingrijorator de mult de orice tine de artisitc. In fine...acum sa fim seriosi, chiar or avea liniile alea ceva de zis despre noi? Aproape sigur nu. Toate cele bune, C.C.

Bogdan Raileanu spunea...

Cand eram mai mic, am vazut si eu un aparat ca cel descris de Crisu si din curiozitate, mi-am bagat si eu mana sa vad ce anume mi se va spune. Ei bine, dupa mai multi ani, am intalnit un alt aparat identic si tot din curiozitate am bagat din nou mana in gura aparatului, de data asta, insa, strict pentru a vedea daca rezultatul interpretarii e acelasi. Si nu a fost. Nici inainte nu credeam in chestii de genul asta dar cu aceasta ocazie mi s-a confirmat ca pseudo-arta ghicitului in palma nu are nimic in comun cu ceea ce este in realitate. Parerea mea care este.

Costin Badici spunea...

**Scuze pentru gresala gramaticala din postul anterior. Era "aceasta arata ceva ireal , ilogic..."

Dupa parerea mea si mai nou a DEX-ului limbii romane, chiromantia este un procedeu, nu o arta. Poate fi pusa sub aspectul "arta ghicitului in palma" ca sa sune mai artistic. In plus nu sunt de parere ca aparatele despre care au postat anterior Cristina si Bogdan au vreo legatura cu chiromantia. Acelea sunt mai mult de divertisment. In plus, fiecare om poate avea ce credinta doreste....Poate unele faze sunt adevarate, poate altele nu. In orice caz, chiromantia NU e "arta ghicitului in palma", este doar un procedeu prin care poti prezice viitorul unei persoane prin interpretarea semnelor de pe mana. In plus daca vroiai sa faci ceva serios despre chiromantie, Alma, ar fi trebuit sa adaugi mult mai muulte, o parte din acestea le-am schitat in comentariul anterior!
Bafta!

dudistik spunea...

Ciromantia si arta...interesant dar neconcludent...chiromantia si ouale fierte.nu stiu ce sa zic,ca si subiect de discutie ,cititul in palma starneste numeroase intrigi si e complex,dar nu are legatura cu arta.Chiromantia e o adevarata stiinta,de fapt mai mult decat atat,tine de ocultism.Faptul ca amprentele digitale ale fiecaruia sunt diferite,ba chiar palmele se deosebesc intre ele (prin forma,lungimea liniilor etc) inseamna ca fiecare persoana e diferita si ca traseul fiecaruia in viata e distinct de al celorlalti.Aici chiromantia chiar o zice bine.Oricum,astfel de procedee de aflare a viitorului
(citire in palma,in orez,in cafea s.a.),eficiente sau nu(n-am probat teoria deci nu judec)nu au un scop bine definit(imi aflu viitorul..ei,si).Mai bine,dupa parerea mea ,ne-am canaliza energia in vederea obinerii de rezultate concrete sau spirituale(liniste,intelepciune,iubire) o:)